Spotkania otwarte w województwie – podsumowanie

Razem możemy więcej - podsumowanie tournee po województwie łódzkim

W ubiegłym tygodniu członkowie Partii RAZEM odwiedzili Zduńską Wolę, Pabianice i Kutno. Udowadniamy, że polityka to nie tylko wielkomiejskie rozgrywki elit, ale przede wszystkim codzienne życie w miejscowości każdego z nas.

– Przyjemnie jest spotkać się z liderami rodzącej się partii lewicowej, ale zależy nam przede wszystkim na codziennej działalności, której tak bardzo w Polsce potrzebujemy – mówi Michał Rachalewski – Jeśli chcemy walczyć skutecznie o nasze wspólne prawa musimy się zorganizować, nie tylko w miastach wojewódzkich, ale w każdej miejscowości gdzie mieszkamy, pracujemy, uczymy się, w każdym miejscu, gdzie żyjemy.

Media skupiają się na słowach i twarzach, ale to co stanowi siłę RAZEM to wspólne działanie w terenie. Dołącz do nas podpisując deklarację sympatyka, organizując spotkania w swojej miejscowości, budując lokalne struktury, pracując dla rozwiązania lokalnych problemów.

Razem zbudujemy struktury w całym województwie!

Razem możemy więcej!